Knokke Hippique

Knokke had bijna alles, nu heeft het ook alles dankzij Knokke Hippique; een vijfsterren jumping voor ’s werelds beste ruiters. Perfect vergelijkbar met de finale van de Champions League waarin de allerbeste voetbalploegen elkaar bekampen. Vijf sterren is het hoogst haalbare sportieve niveau in de jumping. Die status krijg je niet zomaar, die moet je verdienen. Door exclusieve faciliteiten en accommodatie aan te bieden en daar staat Knokke Hippique voor, enig in zijn soort en nog niet geëvenaard.

De première van vorig jaar kende meteen een topaffiche met de Olympisch kampioen, Wereldkampioen en Europees kampioen. Zij sprongen voor hoge prijzenpotten, enkele winnaars reden zelfs naar huis met een Porsche Targa en Porsche Macan. Het zal dit jaar niet anders zijn. Van 30 juni tot en met 3 juli verzamelt de wereldtop opnieuw in Knokke. Wie eens wil kennis maken met de springsport, kan in Knokke meteen de wereldtop aan het werk zien.

Knokke Hippique is evenwel meer dan sport alleen. Rond de springpistes worden talrijke pop-up stores geïntegreerd met mode en lifestyle, bars en restaurants. Knokke Hippique is in de eerste plaats een promotie voor de sport. Daarom is de toegang gratis en is het toegankelijk voor iedereen. Rondkuieren langs de shops, vanop een terrasje een internationale proef meepikken van wereldsterren, het kan allemaal in Knokke Hippique. En als de laatste paarden onder kunstlicht hun laatste sprongen hebben afgewerkt, barst het feest pas echt los met life optredens en DJ acts. Die sportbeleving maakt Knokke Hippique uniek.

Knokke Hippique is er van 30 juni tot en met 24 juli. Het eerste weekend staat in het teken van de absolute vijfsterren topsportcompetitie. De daaropvolgende weken is er het Summer Circuit, waarbij Knokke de uitvalsbasis is van talrijke internationale sterren die van Knokke Hippique hun tijdelijke verblijfplaats maken. Ruiters en amazones uit het Amerikaanse en Aziatische continent verkiezen Knokke vanwege de gezellige beleving van het event en de talrijke troeven van de badstad. Want Knokke Hippique is veel meer dan sport alleen. Laat je eens onderdompelen en kom het zelf beleven…

Cirque du Soleil brengt AMALUNA terug naar België

Knokke-Heist is trots Amaluna van Cirque du Soleil te mogen ontvangen!

Cirque du Soleil prijkt van 14 juli tot 7 augustus in Knokke-Heist met Amaluna. De artiesten zetten opnieuw hun tent tussen de Natiënlaan en het Knokse station. Na het enorme succes van Kooza in Knokke-Heist in 2013, is Cirque du soleil dus terug.

Tijdens het verblijf in Brussel hebben meer dan 130.000 bezoekers kunnen genieten deze magische wereld met haar sterke godinnen, emotioneel geladen acrobatiek en een volledig vrouwelijke rockband. De show is een viering van de liefde en een eerbetoon aan het werk en de stem van de vrouw. Dit is al de 33ste productie van Cirque du Soleil en werd geschreven en geregisseerd door regisseur Diane Paulus, winnaar van een Tony Award voor Beste Regie.

Tickets zullen vanaf maandag 14 maart beschikbaar zijn op hun website.

Allen daarheen!

KNOKKE FASHION WEEKEND

Voor de eerste keer ooit zal Knokke-Heist een fashion weekend organiseren. Knokke Fashion Weekend vindt plaats op 11, 12 en 13 maart 2016 (# KFW16 ) en biedt een aantal exclusieve in-store activiteiten op zaterdag en zondag in een aantal geselecteerde winkels. Wij willen u graag uitnodigen om u te ontvangen met een modieuze stip in uw agenda. KFW presenteert een unieke combinatie van mode, eten en muziek met de Grand Casino als perfecte achtergrond.

Wij heten u welkom in onze KFW partner shops voor allerlei verkenningen, activiteiten, zoals tentoonstellingen, productlanceringen, meet & greets, concerten en dj sets.

Een seventies design villa en onzichtbare stukjes architectuur opent haar deuren voor twee dagen tijdens Knokke Fashion Weekend. Deze villa met een rijke culturele achtergrond verwelkomde gasten, zoals Frank Sinatra, Elton John en artiesten als Keith Haring en Labisse in het verleden.


Wij zijn er alvast bij! 

30 jaar architectuur in Vlaanderen

De tentoonstelling gaat door van 25/10/2015 - 10/01/2016 van 10:00 tot 19:00 in cultuurcentrum scharpoord. De expositie brengt 57 maquettes en tientallen foto’s bij elkaar van meer dan 70 projecten die de wonderjaren mee hebben vormgegeven.

Lees meer: 30 jaar architectuur in Vlaanderen

Opening ijspiste Knokke-Heist met 2 Fabiola en Sven Ornelis

Na het bezoek van de Sint van 17 tot 19 uur, wordt op vrijdag 27 november om 19.30 uur de ijspiste in het kerstdorp op het Alfred Verweeplein officieel geopend door het college van burgemeester en schepenen.

Lees meer: Opening ijspiste Knokke-Heist met 2 Fabiola en Sven Ornelis

Volgend jaar ook woonbonus voor tweede huis

De woonbonus zal vanaf 2016 niet langer alleen gelden voor wie een eerste woning koopt.

Lees meer: Volgend jaar ook woonbonus voor tweede huis

Zoute Grand Prix 6 de Editie

Iedereen met een béétje voorliefde voor blitse wagens en exclusieve oldtimers wil erbij zijn op de zesde Zoute Grand Prix, die dit weekend vier dagen Knokke-Heist inpalmt.

Lees meer: Zoute Grand Prix 6 de Editie

Krab van 60 meter rust op Albertstrand

Een foto van een krab van 60 meter ligt sinds gisteren aan het Albertstrand in Knokke.

Lees meer: Krab van 60 meter rust op Albertstrand

Zoute Grand Prix Magazine

Met trots kunnen wij mededelen dat Immo Souêtre dit jaar in het exclusieve magazine van het prestigieuze event "Zoute Grand Prix" een volledige pagina in beslag zal nemen.

Lees meer: Zoute Grand Prix Magazine

Immo Souêtre
Sparrendreef 96 - 8300 Knokke
Telefoon nummer: +32 50 68 10 10
E-mailadres: info@immosouetre.be
Open 7/7 op afspraak

Nicolas Souêtre is steeds bereikbaar op het nummer +32 476 35 10 67

BVBA Jacka Invest
BTW: BE 0448.799.402
ING: BE14 7350 5379 6083
BIC: KREDBEBB
AXA polisnummer: 7303793801434

Waarborgorganisme derdengelden
IBAN: BE53 3800 1435 4253
BIC: KREDBEBB

Lid CIB
CIB Vlaanderen

Erkend vastgoedmakelaar
IPIBIV 500.627

BIV Stagemeester